Partners

Wilt u ook partner worden in 2018?

Er zijn talloze mogelijkheden om tijdens dit event in contact te komen met de doelgroep en uw marketingcampagne te versterken. Wat kunt u als Partner o.a. verwachten?

  • Inhoudelijke participatie: een speakerslot of sessie in het programma
  • Branding: u lift mee op de marketingcampagne die aan het congres verbonden is
  • Aanwezigheid: uw eigen stand op de Expo
  • Direct 1-op-1 contact: een exclusieve VIP-meeting/rondetafelsessie voor de door u geselecteerde prospects
  • Expertise etaleren: uw whitepaper wordt onder de aandacht gebracht bij de gehele doelgroep van het event

Wie ontmoet u?

Tijdens deze bijeenkomst ontmoet u directeuren, hoofden en managers betalingsverkeer, werkzaam bij banken en verzekeraars, betaalinstellingen,PSP’s, creditcardbedrijven, financieel dienstverleners, IT en IT Security, belangenverenigingen, juridische dienstverleners.

O.a. de volgende organisaties waren in 2017 vertegenwoordigd:
ABN AMRO Bank N.V., Achmea Bank, Aegon, ASR Nederland N.V., Banco Santander, Bax-shop, BinckBank N.V., BNG Bank, Bol.com, DB, DE NEDERLANDSCHE BANK, Delta Lloyd, Halfords, Handelsbanken Nederland, Hotelspecials, ING Nederland, KBC Bank, Knab, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank en Volkswagen.

Partners 2017:

UL_Enterprise_red_4c 150x150

Buckaroo

equensworldline

 

 

 

 

 

 

 

CM is een technologiebedrijf dat werd opgericht in 1999. CM biedt meer dan 17.000 klanten wereldwijd oplossingen voor bedrijfskritische communicatie, klantinteractie, marketingcampagnes en transacties via mobile messaging, apps, voiceberichten, en mobiele betalingen. CM is een pionier in mobile messaging en tevens actief op het gebied van app-development, beveiliging en pushnotificaties. Naast de kantoren in Londen en Parijs en het hoofdkantoor in Breda, heeft CM vestigingen in Frankfurt, Amsterdam, Brussel en Den Haag. CM’s platform is gebaseerd op een zelfgebouwde en redundante infrastructuur, 24/7 ondersteund door het Network Operations Center inclusief datacentra en een uitgebreid glasvezelnetwerk door heel Noord-Europa. 

Mediapartners

Betaalvereniging Nederland 150x150